Ingredienser

Kosttilskuddet ProstaQr® er utviklet for deg som ønsker å opprettholde en sunn prostata, og tusenvis av norske menn har glede av ProstaQr® hver dag.

ProstaQr® er produsert i Norge, og inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredien­ser, blant annet linfrø som bidrar til normal prostata hos voksne menn og reguleringen av hormonaktivitet.

I tillegg inneholder ProstaQr® granateple, lykopen, neslerot og rødkløver, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler.

  • Linfrøekstrakt bidrar til normal prostatafunksjon
  • Sink bidrar til å beholde normale testosteronnivåer i blodet
  • Sink, selen, folat og vitamin B6 bidrar til immunforsvarets normale funksjon
  • Sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten
  • Folat og vitamin B6 bidrar til å minske trøtthet og utmattelse
  • Vitamin B6 kan hjelpe for normal energiomsetning

ProstaQr® er ikke utviklet for å helbrede eller forebygge sykdom, og vi anbefaler alle menn å foreta underlivsundersøkelser slik kvinner gjør. Prostataproblemer blir alltid verre hvis de ikke behandles. Dessuten kan en enkel undersøkelse vise om plagene skyldes alvorlig sykdom.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold. ProstaQr® har ingen kjente bivirkninger, men er du i tvil, ta det med til legen din og spør. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Innhold

Kosttilskudd: ProstaQr®

Deklarasjon pr 1 tablett

Innhold per anbefalte døgndose: 1 tablett

Linfrøekstrakt250 mg
– hvorav linfrølignan50 mg
Granatepleekstrakt200 mg
Bokhveteekstrakt100 mg
Bukkehornsfrøekstrakt50 mg
Neslerotekstrakt40 mg
Rødkløverekstrakt10 mg
-hvorav isoflavoner4 mg
Sink10 mg (100*)
Lykopen5 mg
Vitamin B61,4 mg (100*)
Folat200 μg (100*)
Selen50 μg (91*)

*% av referanseinntak (RDI)

Dosering: 1 tablett daglig

Ingredienser: Linfrøekstrakt (Linum usitatissimum), granatepleekstrakt (Punica granatum), bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum), tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), bukkehornsfrøekstrakt (Foenigraeci semen), neslerotekstrakt (Urtica dioica radix), rødkløverekstrakt (Trifolium Pratense), sinksitrat, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), pyridoksinhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyre, natriumselenitt, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (klorofyll og klorofylliner).

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

INVITASJON

Prøv ProstaQr GRATIS * i 30 dager!

Ja takk! Jeg vil prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!