– Tidligere var jeg på toalettet 3-5 ganger i løpet av natten

Ole Erik Bergane har fått en helt ny hverdag etter at han leste om kosttilskuddet ProstaQr® i et ukeblad.

-Ja, det er en himmelvid forskjell, sier Ole Erik, før han fortsetter. Det var et stort problem å måtte opp så mange ganger i løpet av natta, men etter at jeg begynte med ProstaQr®, har jeg fått et nytt liv.

Han synes generelt norske menn er for lite flinke til å ta vare på helsen sin. Selv går han til legen én gang i året for å sjekke at alt står bra til – også med prostata.

-Jeg har fem barn og åtte barnebarn, og vil holde meg frisk og i form, sånn at vi kan være der for hverandre også i fremtiden, sier han.

Ole Erik Bergene omtaler bruken av ProstaQr® som en «billig helseforsikring».

-Ja, jeg synes det å bruke noen kroner på kosttilskudd er en veldig rimelig investering i egen helse. Jeg sammenligner det gjerne med hva det koster å handle i butikken – det er ikke mange varene du får i posen før det koster en hundrelapp. Og med den fantastiske effekten jeg har hatt av ProstaQr®, er det sannelig verdt det, sier han.

Andre erfaringer:

– Jeg behøver ikke lenger stå opp om natta

Tore Therkelsen har brukt ProstaQr® i flere år, og mener bestemt at det har bidratt til at han har fått en bedre prostatahelse. Da det begynte å «murre» litt for noen år siden, og jeg ikke fikk tømt blæra helt, føltes det ganske ubehagelig. Men heldigvis var det god og effektiv hjelp å få, sier han.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse