ProstaQr® reddet nattesøvnen for Oddvar

Oddvar Hagen har én oppfordring til alle menn der ute – gi ProstaQr® en sjanse!

Selv har han brukt kosttilskuddet ProstaQr® siden 2015, og er veldig fornøyd med det. Særlig tilfreds er han med at han ikke lenger trenger å stå opp om natta for å late vannet. Dermed blir nattesøvnen bedre, og han har mer overskudd i hverdagen, fordi han våkner uthvilt.

-Jeg vil absolutt anbefale ProstaQr®, sier Oddvar fornøyd før han fortsetter: -Jeg opplever at det virker forebyggende, og det er viktig for meg. Utfordringer med forstørrelse i prostatakjertelen er jo noe som rammer de fleste i takt med økende alder, og jeg kan underskrive på at det er slitsomt å få nattesøvnen ødelagt, fordi man stadig får søvnen avbrutt av behovet for å gå på toalettet.

-Etter at jeg begynte med ProstaQr® sover jeg nå hele natten igjennom igjen, og føler meg uthvilt og med overskudd til å møte dagen, sier han.

Han oppfordrer alle menn som opplever utfordringer med aldersrelatert forstørrelse i prostatakjertelen til å teste ut ProstaQr®.

-Gi det en sjans, og gi det tid nok til å virke. Jeg har ikke angret et sekund, og kommer definitivt til å fortsette med det, sier han.

Andre erfaringer:

Mister du nattesøvnen på grunn av hyppige toalettbesøk?

50% av alle menn over 60 år opplever aldersrelaterte problemer med sin prostata. Har du problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk?

Les mer »

Dette sier våre kunder

Tusenvis av norske menn bruker ProstaQr® Tusenvis av menn bruker ProstaQr® hver eneste dag over hele landet, og vi får…

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse