Parviz ble kvitt ugunstige toalettbesøk

Parviz er ikke det du vil kalle en gjennomsnittlig nordmann. Dette er historien fra mannen, faren og treneren fra Iran og hans ønske om å anbefale ProstaQr til alle menn som ønsker å bedre nattesøvnen og livskvaliteten.

Parviz er 70 år og kommer opprinnelig fra Iran, han flyttet til Norge i 1988. Parviz er far til en aktiv gutt og har selv vært fotballtrener for gutter 14 år i Steinkjer, den første byen han bodde i.  

Steinkjer var byen hvor alt startet

-Steinkjer er en utrolig flott by, kjærligheten til breddeidretten stammer derfra, sier Parviz

Han arbeider for tiden som fotball- og håndballdommer og kan dømme så mye som fem kamper i uken. Det er en lek for mannen på 70 år som nesten løper sammenhengende i seks timer pr. uke! I tillegg driver han med Yoga for å holde musklene i form.

-Det å holde seg aktiv tror jeg er grunnen til at jeg er en såpass sprek 70 åring, sier Parviz

Så endret alt seg

Men, en dag for snart to år siden skulle den aktive hverdagen bli satt på pause. Da begynte Perviz å merke distinkt forskjell på antall toalettbesøk i løpet av et døgn.

-Jeg hadde vendt meg til det, jeg trodde det var sånn det var, jeg skulle ønske noen kunne fortalt meg at det fantes hjelp. Det gikk utover nattesøvnen, humøret og arbeidet. Det var flere kamper som måtte pauses fordi jeg måtte på toalettet, dette måtte ta slutt, sier Perviz

Løsningen

Etter å ha konsultert seg med lege og prøvd ulike produkter dukket det en reklame opp for ProstaQr. Parviz griper sjansen og prøver produktet. Hva har han å tape?

-Det var som natt og dag. Allerede etter 1 uke begynte jeg å merke forskjell hvor jeg etter 1 mnd. innså at dette var noe jeg måtte fortsette med. Nå, nesten to år etter har jeg eliminert problemet og har fått livskvaliteten tilbake.

Parviz ønsker på det sterkeste å anbefale menn med godartet prostata forstørrelse å ta ProstaQr.

-ProstaQr har naturlige ingredienser som er skånsomt for kroppen. Samtidig har den en dokumentert effekt noe jeg kan gå god for! ProstaQr har endret livet mitt og gjort det fantastisk igjen og jeg kan ikke anbefale produktet nok til andre i samme situasjon.

Andre erfaringer:

– Tidligere var jeg på toalettet 3-5 ganger i løpet av natten

Ole Erik Bergane har fått en helt ny hverdag etter at han leste om kosttilskuddet ProstaQr® i et ukeblad. Det er en himmelvid forskjell, sier Ole Erik. Det var et stort problem å måtte opp så mange ganger i løpet av natta

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse