Om oss i NaturaMed Pharma

NaturaMed Pharma har mer enn 30 års erfaring med kosttilskudd, og vi er en av hovedaktørene i Norden på vårt felt.

Siden 1992 har mer enn to millioner kunder valgt å ta vare på helsen sin med NaturaMed Pharma-produkter. Alle våre kosttilskudd er produsert i Norge og er laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingrediensene markedet kan tilby. Når du kjøper kosttilskudd direkte fra oss, unngår vi fordyrende mellomledd og kan derfor holde prisene nede til tross for høye krav til kvalitet.

Lett tilgjengelig kundeservice

Vi er her for deg! Har du et spørsmål om våre produkter eller om eget abonnement, så ring oss. Du når oss på telefonnummer 32 21 60 00 mandag til torsdag 8-16. På fredager er telefonlinjen åpen mellom 9-16. Vi svarer alle telefoner raskt og har som mål å gi deg den beste kundeservicen.

Du kan også sende en e-post til post@naturamedpharma.no, om du foretrekker det.

Få spennende fordeler som kunde av NaturaMed Pharma

Som kunde hos NaturaMed Pharma, kan du også ta del fordelsprogrammet Helse+, som innebærer mulighet til å vinne flotte premier, invitasjoner til flotte reiser og gunstige tilbud.

Blant annet trekker vi fire ganger i året ut en heldig vinner blant våre aktive abonnenter som får et gavekort på hele 10.000 kroner! Hvem vet, kanskje er du den heldige neste gang?

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse