Mister du nattesøvnen på grunn av hyppige toalettbesøk?

50% av alle menn over 60 år opplever aldersrelaterte problemer med sin prostata, og det blir bare verre med alderen. Har du problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk?

Hos de fleste menn vil prostatakjertelen begynne å vokse med alderen. Selve veksten i seg selv er ufarlig, men kan i noen tilfeller gi vannlatingsproblemer. Tilstanden er kjent som godartet prostataforstørrelse. For noen menn er plagene såpass store at de velger å søke hjelp.

Tilstanden rammer mange menn

Faktisk opplever så mange som halvparten av norske menn over 60 år aldersrelaterte problemer med sin prostata. Undersøkelser viser også at problemene blir større med alderen.

Hele 8 av 10 menn over 75 år har symptomer på forstørret prostata, som innebærer blant annet hyppige toalettbesøk, tregere vannlating og svakere stråle.  

ProstaQr® kan hjelpe deg.

Kosttilskuddet ProstaQr® er utviklet for deg som ønsker å opprettholde en sunn prostata, og tusenvis av norske menn har glede av ProstaQr® hver dag.

ProstaQr® er produsert i Norge, og inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser, blant annet linfrø som bidrar til normal prostata hos voksne menn og reguleringen av hormonaktivitet. I tillegg inneholder ProstaQr® granateple, lykopen, neslerot og rødkløver, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler.

Få nattesøvnen tilbake

Denne enestående kombinasjonen har vist seg å kunne bidra til å opprettholde en normal prostatafunksjon, samtidig som den er bra for urinveiene.

 • Sov om nettene istedenfor å gå på toalettet
 • Få tilbake kraften i urinstrålen
 • Bli kvitt etterdrypp

Få bedre nattesøvn og en lettere hverdag med ProstaQr®– gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv ProstaQr® du også!

Andre erfaringer:

– Tidligere var jeg på toalettet 3-5 ganger i løpet av natten

Ole Erik Bergane har fått en helt ny hverdag etter at han leste om kosttilskuddet ProstaQr® i et ukeblad. Det er en himmelvid forskjell, sier Ole Erik. Det var et stort problem å måtte opp så mange ganger i løpet av natta

Les mer »

Dette sier våre kunder

Tusenvis av norske menn bruker ProstaQr® Tusenvis av menn bruker ProstaQr® hver eneste dag over hele landet, og vi får…

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse