Mister du nattesøvnen fordi du må opp om natten for å gå på toalettet?

50% av alle menn over 60 år opplever aldersrelaterte problemer med sin prostata, og det blir bare verre med alderen.

Hos de fleste menn vil prostatakjertelen begynne å vokse med alderen. Selve veksten i seg selv er ufarlig, men kan i noen tilfeller gi vannlatingsproblemer. Tilstanden er kjent som godartet prostataforstørrelse. For noen menn er plagene såpass store at de velger å søke hjelp.

Ole Erik Bergene tok grep etter lang tid med plager

Hele 8 av 10 menn over 75 år har symptomer på forstørret prostata, som innebærer blant annet hyppige toalettbesøk, tregere vannlating og svakere stråle.  

Denne tilstanden rammen flere menn enn man kanskje tror. Faktisk opplever så mange som halvparten av norske menn over 60 år aldersrelaterte problemer med sin prostata. Undersøkelser viser også at problemene blir større med alderen.

Ole Erik Bergene har fått en helt ny hverdag etter at han leste om kosttilskuddet ProstaQr® i et ukeblad.

«Tidligere var jeg på toalettet 3-5 ganger i løpet av natten. Nå sover jeg 8 timer i strekk!»

-Ja, det er en himmelvid forskjell, sier Ole Erik, før han fortsetter. Det var et stort problem å måtte opp så mange ganger i løpet av natta, men etter at jeg begynte med ProstaQr®, har jeg fått et nytt liv.

Han synes generelt norske menn er for lite flinke til å ta vare på helsen sin. Selv går han til legen én gang i året for å sjekke at alt står bra til – også med prostata.

-Jeg har fem barn og åtte barnebarn, og vil holde meg frisk og i form, sånn at vi kan være der for hverandre også i fremtiden, sier han.

Ole Erik Bergene omtaler bruken av ProstaQr® som en «billig helseforsikring».

-Ja, jeg synes det å bruke noen kroner på kosttilskudd er en veldig rimelig investering i egen helse. Jeg sammenligner det gjerne med hva det koster å handle i butikken – det er ikke mange varene du får i posen før det koster en hundrelapp. Og med den fantastiske effekten jeg har hatt av ProstaQr®, er det sannelig verdt det, sier han.

Prostataproblemer – et tabuemne for de fleste menn

Menn snakker stort sett ikke om sine problemer med at strålen er så svak at det kommer etterdrypp, at dette fører til økt forbruk av undertøy og at de går på toalettet flere ganger om natten fordi blæren ikke blir helt tømt.

Mange velger å fortrenge plagene inntil problemene blir så store at hverdagen preges av det. Det kan slite på både dagsform og humør hvis du stadig må opp om natten for å tisse.

Men det finnes hjelp å få, gjør man noe i tide kan man komme ubehaget til livs og få et kvalitetsmessig godt liv. Kan du svare ja på et eller flere av disse spørsmålene, da bør du prøve kosttilskuddet ProstaQr®.

 • Har du hyppige vannlatinger?
 • Må du stå opp om natten for å tisse?
 • Føles det som om blæren aldri er helt tom?
 • Opplever du etterdrypp, slik at du ofte må skifte undertøy?

Thore Therkelsen behøver ikke lenger stå opp om natta

Erfaring med ProstaQr

Tore Therkelsen har brukt ProstaQr® i flere år, og mener bestemt at det har bidratt til at han har fått en bedre prostatahelse.

– Da det begynte å «murre» litt for noen år siden, og jeg ikke fikk tømt blæra helt, føltes det ganske ubehagelig. Men heldigvis var det god og effektiv hjelp å få, sier han.

Da problemene meldte seg, ble han tipset om kosttilskuddet ProstaQr® fra NaturaMed Pharma.

«Det tok ikke lang tid før jeg merket bedring. Jeg behøver ikke lenger stå opp om natta, og sliter ikke lenger med å stadig måtte late vannet».

Jeg er overbevist om at det er ProstaQr® som har hjulpet, og jeg anbefaler det til alle som sliter med en ellers ufarlig forstørrelse i prostatakjertelen, sier Tore, før han avslutter

– Og det vil jeg si til de som er skeptiske – det er viktig å prøve før man avviser. Det er i hvert fall min erfaring, sier han.

Dette inneholder kosttilskuddet ProstaQr®

Én om dagen for en sunn prostata

 • Linfrøekstrakt bidrar til normal prostatafunksjon
 • Sink bidrar til å beholde normale testosteronnivåer i blodet
 • Sink, selen, folat og vitamin B6 bidrar til immunforsvarets normale funksjon
 • Sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten
 • Folat og vitamin B6 bidrar til å minske trøtthet og utmattelse
 • Vitamin B6 kan hjelpe for normal energiomsetning

Produsert i Norge, og inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser, blant annet linfrø som bidrar til normal prostatafunkjson hos voksne menn og reguleringen av hormonaktivitet. I tillegg inneholder ProstaQr® granateple, lykopen, neslerot og rødkløver, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler.

VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE MENN!

ProstaQr® er ikke utviklet for å helbrede eller forebygge sykdom, og vi anbefaler alle menn å foreta underlivsundersøkelser slik kvinner gjør. Prostataproblemer blir alltid verre hvis de ikke behandles. Dessuten kan en enkel undersøkelse vise om plagene skyldes alvorlig sykdom.

Parviz ble kvitt ugunstige toalettbesøk

Parviz er ikke det du vil kalle en gjennomsnittlig nordmann. Dette er historien fra mannen, faren og treneren fra Iran og hans ønske om å anbefale ProstaQr til alle menn som ønsker å bedre nattesøvnen og livskvaliteten.

Parviz er 70 år og kommer opprinnelig fra Iran, han flyttet til Norge i 1988. Parviz er far til en aktiv gutt og har selv vært fotballtrener for gutter 14 år i Steinkjer, den første byen han bodde i.  

Steinkjer var byen alt startet

-Steinkjer er en utrolig flott by, kjærligheten til breddeidretten stammer derfra, sier Perviz

Han arbeider for tiden som fotball- og håndballdommer og kan dømme så mye som fem kamper i uken. Det er en lek for mannen på 70 år som nesten løper sammenhengende i seks timer pr. uke! I tillegg driver han med Yoga for å holde musklene i form.

-Det å holde seg aktiv tror jeg er grunnen til at jeg er en såpass sprek 70 åring, sier Parviz

Så endret alt seg

Men, en dag for snart to år siden skulle den aktive hverdagen bli satt på pause. Da begynte Parviz å merke distinkt forskjell på antall toalettbesøk i løpet av et døgn.

– Jeg hadde vendt meg til det, jeg trodde det var sånn det var, jeg skulle ønske noen kunne fortalt meg at det fantes hjelp. Det gikk utover nattesøvnen, humøret og arbeidet. Det var flere kamper som måtte pauses fordi jeg måtte på toalettet, dette måtte ta slutt, sier Perviz

Løsningen

Etter å ha konsultert seg med lege og prøvd ulike produkter dukket det en reklame opp for ProstaQr. Parviz griper sjansen og prøver produktet. Hva har han å tape?

-Det var som natt og dag. Allerede etter 1 uke begynte jeg å merke forskjell hvor jeg etter 1 mnd. innså at dette var noe jeg måtte fortsette med. Nå, nesten to år etter har jeg eliminert problemet og har fått livskvaliteten tilbake.

Parviz ønsker på det sterkeste å anbefale menn med godartet prostata forstørrelse å ta ProstaQr.

– ProstaQr har naturlige ingredienser som er skånsomt for kroppen. Samtidig har den en dokumentert effekt noe jeg kan gå god for! ProstaQr har endret livet mitt og gjort det fantastisk igjen og jeg kan ikke anbefale produktet nok til andre i samme situasjon.

Sjekk deg selv:

10 tegn på vannlatingsproblemer

 1. Du har begynt å tisse oftere
 2. Du har svak urinstråle
 3. Du må opp om natten for å late vannet
 4. Det er vanskelig å utsette toalettbesøkene
 5. Du må vente litt før du kan begynne å tisse
 6. Det føles som om blæren aldri blir helt tom
 7. Du må anstrenge deg for å starte å tisse
 8. Det drypper på slutten av vannlatingen
 9. Du stopper og starter under vannlatingern
 10. Du har sterk vannlatingstrang

Si «JA» til en sunn prostata i dag!

 • Sov om nettene istedenfor å gå på toalettet
 • Få tilbake kraften i urinstrålen
 • Bli kvitt etterdrypp

Gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv ProstaQr® du også!

I dag får du prøve de 30 første dagene helt GRATIS (kun frakt 79 kroner)

Andre erfaringer:

Parviz ble kvitt ugunstige toalettbesøk

Perviz har brukt ProstaQr® i snart to år, og mener bestemt at det har bidratt til at han har fått en bedre prostatahelse. Det oppstod noen ugunstige hendelser som gikk ut over meg, min nattesøvn og generelle humør. Men heldigvis var det god og effektiv hjelp å få, sier han.

Les mer »

Forstørret prostata – hva er det?

Prostatakjertelen, som er plassert under blæren, vil hos de aller fleste menn bli større med alderen. Dette kan i enkelte tilfeller forårsake ulike plager, som for eksempel hyppige toalettbesøk, tregere vannlating og svakere stråle. Tilstanden er kjent som godartet prostataforstørrelse.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse