– Jeg behøver ikke lenger stå opp om natta

Erfaring med ProstaQr

Tore Therkelsen har brukt ProstaQr® i flere år, og mener bestemt at det har bidratt til at han har fått en bedre prostatahelse.

– Da det begynte å «murre» litt for noen år siden, og jeg ikke fikk tømt blæra helt, føltes det ganske ubehagelig. Men heldigvis var det god og effektiv hjelp å få, sier han.

Da problemene meldte seg, ble han tipset om kosttilskuddet ProstaQr® fra NaturaMed Pharma.

– Det tok ikke lang tid før jeg merket bedring. Jeg behøver ikke lenger stå opp om natta, og sliter ikke lenger med å stadig måtte late vannet. Jeg er overbevist om at det er ProstaQr® som har hjulpet, og jeg anbefaler det til alle som sliter med en ellers ufarlig forstørrelse i prostatakjertelen, sier Tore, før han avslutter.

– Og det vil jeg si til de som er skeptiske – det er viktig å prøve før man avviser. Det er i hvert fall min erfaring, sier han.

Andre erfaringer:

Parviz ble kvitt ugunstige toalettbesøk

Perviz har brukt ProstaQr® i snart to år, og mener bestemt at det har bidratt til at han har fått en bedre prostatahelse. Det oppstod noen ugunstige hendelser som gikk ut over meg, min nattesøvn og generelle humør. Men heldigvis var det god og effektiv hjelp å få, sier han.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse